Imigranţi est-europeni plătesc preţul şi sunt deportaţi pe capete

 Imigranţi est-europeni plătesc preţul şi sunt deportaţi pe capete




Adevărata INVAZIE musulmană abia acum urmează: Ce se pregătește în Asia

Budapest after vizit imigranti musulmani. 

Imagini inline 2Imagini inline 8

Imagini inline 1
Imagini inline 4
Imagini inline 3Imagini inline 6Imagini inline 5Imagini inline 7Imagini inline 10Imagini inline 9Imagini inline 11Imagini inline 12
Imagini inline 13
Actualul aflux de refugiaţi care vin în Europa - ajuns la circa 8.000 de persoane pe zi - nu se va diminua, iar ceea ce vedem acum este doar 'vârful aisbergului', a atenţionat vineri Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), avertizând totodată că, după valul masiv dinspre Siria, ar putea urma un altul dinspre Irak, consemnează agenţia Reuters.
'Nu văd (acest aflux) să se atenueze. Nu îl văd să se oprească. Lasă mai degrabă impresia că este vârful aisbergului', a afirmat la Geneva, în timpul unei conferinţe de presă, Amin Awad, coordonator regional al UNHCR.
La rândul său, Dominik Bartsch, coordonator umanitar al ONU în Irak, a declarat că în această ţară - afectată în special de conflictul armat provocat de gruparea jihadistă Statul Islamic - circa zece milioane de persoane vor avea nevoie anul acesta de asistenţă umanitară, circa 3,2 milioane fiind deja populaţie dislocată. El a precizat că în prezent ONU se pregăteşte pentru exodul a circa o jumătate de milion de persoane din oraşul Mosul, dacă trupele irakiene vor lansa o ofensivă pentru recucerirea acestei localităţi controlate în prezent de jihadişti.
Potrivit ultimelor date ale Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), numărul imigranţilor arabi, africani şi asiatici ajunşi anul acesta în Europa se apropie de o jumătate de milion, ei provenind în special din Siria, Irak, Afganistan, Pakistan şi numeroase state din Africa, precum Eritreea, Somalia, Sudan, Nigeria. După ce traversează Marea Mediterană cu ambarcaţiuni precare puse la dispoziţie de traficanţi, imigranţii intră în Europa în special prin Grecia şi Italia, iar de acolo de obicei îşi continuă călătoria către vestul Europei, destinaţia lor preferată fiind Germania.
Dar ei au ajuns şi până în Finlanda, unde în ultimele zile circa 500 de imigranţi pe zi au trecut graniţa dinspre Suedia la Tornio, aproape de Cercul Polar. Un grup de câteva zeci de protestatari ostili sosirii imigranţilor au atacat cu pietre şi petarde autobuzele cu care aceştia din urmă era transportaţi către centrele de primire

Adevărul negru din spatele primirii refugiaţilor sirieni în Germania: Imigranţi est-europeni plătesc preţul şi sunt deportaţi pe capete 

În spatele politicii Germaniei de primire a refugiaţilor sirieni stă totuşi un compromis care nu poate fi ignorat. Preţul pentru azilul sirienilor este plătit de imigranţii din Balcani, care sunt deportaţi pe capete, scrie Wall Street Journal. 
Un exemplu concret este cel al unui imigrant albanez. Guvernul german a refuzat cererea de azil a lui Albert Kulemani la începutul lunii. Acum albanezul de 36 de ani stă cu lucrurile împachetate şi aşteaptă inevitabilul. "Autorităţile nu ne spun dinainte. Ne dau 5-10 minute să ne strângem hainele şi nimic mai mult", a spus albanezul care a ajuns împreună cu soţia sa în Germania în august.
În spatele presupusei primiri a imigranţilor totuşi, stă o politică extrem de dură cu persoanele care nu se califică pentru azil.
În condiţiile în care autorităţile germane sunt copleşite de un nou val de imigranţi din Siria, Berlinul a început să intensifice deportările din taberele special de imigranţi din Balcani, pentru a oferi răgaz guvernului şi pentru a descuraja est-europenii să îşi părăsească ţara din motive economice. Mesajul este simplu: cei care vin în Germania strict pentru a căuta o viaţă mai bună vor fi trimişi imediat înapoi.
De asemenea, primirea imigranţilor care fug de război şi persecuţie este parte din politica Cancelarului Angela Merkel de a-şi ţine poporul de partea ei. În timp ce guvernul se pregăteşte pentru venirea a aproape un milion de refugiaţi anul acesta, politicienii care o susţin pe Merkel se tem că susţinerea publică va scădea când vor apărea provocările economice şi sociale aduse inevitabil de valul masiv de imigranţi.
Îngrijorările sunt cu atât mai mari în condiţiile în care guvernele regionale şi locale, cărora Merkel le-a promis că va accelera procesarea refugiaţilor în azile, s-au întâlnit din nou joi pentru a cere Berlinului mai mulţi bani pentru a putea face faţă crizei imigranţilor.
Bavaria, un stat german conservator şi punctul principal de intrare pentru imigranţii din Orientul Mijlociu şi Balcani, intensifică puternic eforturile de a înăspri condiţiile pentru aplicaţii de azil din ţările considerate "sigure". În timp ce sierienilor li se permite în general azil, persoane din Albania, Kosovo şi Serbia sunt trimise direct în foste barăci militare sau baze SUA transformate în centre de repatriere pentru persoane care vor fi deportate.
Din ianuarie în august, persoane din ţările Balcanice au reprezentat aproape 40% din cei 231,302 de cereri de azil pentru Germania. Din cererile procesate în acea perioadă, mai puţin de 0,3% dintre aplicaţii din Balcani au primit azil.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse

O BAUTURA CARE DESFUNDA ARTERELE SI PROTEJEAZA IMPOTRIVA BOLILOR DE INIMA!

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80