Cea mai simpla dieta, fara infometare!

Ce ai zice dacă ai slăbi 5 kilograme într-o săptămână? Natural și fără prea mari eforturi – Descoperă planul acestei diete!
Această dietă va avea cu siguranță rezultate incredibile și în plus va contribui la purificarea organismului. Planul conține 3 mese principale și o gustare în fiecare zi.

Planul dietei
Micul dejun
Cu toții știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Este indicat să începi ziua cu un suc proaspăt de lămâie, înainte de a mânca. Sucul de lămâie va hidrata organismul și va activa metabolismul, protejând sistemul digestiv.
După o jumătate de oră, poți consuma 2 portocale sau 2 mere. Dacă încă persistă senzația de foame, mai poți adăuga o cană de migdale sau alune de pădure. Aceasta este combinația perfectă pentru începerea unei zile plină de energie.
Prânz
Prânzul trebuie să se bazeze în special pe un aport de proteine. Va include carne slabă de pui și o cană de iaurt grecesc.
Gustare
Poți savura o salată sau o banană, cu un conținut important de fibre, proteine și nutrienți.
Cina
Pentru rezultate optime, ultima masă ar trebui servită până la ora 18. După această oră este bine să permiți sistemului digestiv să se relaxeze, doar prin consum de apă sau lichide, pentru detoxifiere.
Ceaiul verde este ideal pentru curele de slăbire. Poți prepara 1 l de ceai verde, consumat în porții de 3 căni până la culcare. Vei arde peste 80 de calorii.
Dacă respecți acest regim, succesul va fi garantat. Vei arăta și te vei simți excelent!
Mult succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse