Cum scap de conținutul spam?

Spam înseamnă contactarea altor persoane cu un conținut sau cereri nedorite. Acest lucru include și trimiterea mesajelor în bloc, postarea excesivă de linkuri sau imagini în cronologiile persoanelor sau trimiterea de cereri de prietenie unor persoane pe care nu le cunoști personal.
Conținutul spam este răspândit uneori prin apăsarea pe linkuri suspecte sau prin instalarea de software rău intenționat. În alte situații, escrocii obțin accesul la conturile de Facebook ale altor persoane, care sunt apoi folosite pentru trimiterea de conținut spam.
În cazul în care ai apăsat pe ceva ce s-a dovedit a fi conținut spam sau contul tău creează postări, evenimente, grupuri sau Pagini nedorite, încearcă următorii pași:
Securizează-ți contul
Revizuiește activitatea din cont și șterge conținutul spam
Raportează-ne conținutul spam
  • Dacă întâlnești conținut spam pe Facebook, raportează-ni-l. Dacă procedezi astfel, vei avea o contribuție importantă în a ne ajuta să protejăm alte persoane de înșelătorii.
Află mai multe
  • Este posibil să fi apăsat pe un link rău intenționat, să fi descărcat un fișier virusat sau să te fi conectat pe o pagină falsă de Facebook și cineva să fi primit astfel acces la contul tău. Află mai multe despre cum să păstrezi siguranța contului.
Notă: în cazul în care crezi că persoana care postează conținut spam are contul spart, spune-i să viziteze Centrul de ajutor pentru a primi ajutor.
Ce îmbunătăţiri s-ar putea face?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai sexi romance din anii 60-70-80

Avea bunica… Avea bunicu’…

Suleyman Magnificul toate episoadele online traduse