Cancerul invins de acest suc detoxifiant stravechi
Un articol de Calin Petru Barbulescu
Prepararea de sucuri prin stoarcere este o practica deosebit de sanatoasa pentru organism. Esential este sa iti prepari sucurile tu insuti la tine acasa in loc sa mai cumperi sucuri gata preparate de la magazin.
Iata o reteta simpla si foarte sanatoasa, care se foloseste de secole pentru purificarea sangelui, stimularea sistemului imunitar si energizarea organismului.
Proprietatile vindecatoare ale „bauturii miraculoase”
Cu cativa ani in urma, aceasta bautura puternica a fost introdusa de fitoterapeutii chinezi si in planurile de tratament pentru cancer pulmonar si multe alte boli.
Este eficienta in urmatoarele scopuri:
1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase. Stopeaza cresterea si raspandirea celulelor canceroase in organism.
2. Previne bolile hepatice, renale si pancreatice. Potrivit raportarilor, vindeca inclusiv ulcerele gastrice.
3. Intareste plamanii, previne atacul de cord si reduce hipertensiunea arteriala.
4. Intareste sistemul imunitar.
5. Imbunatateste vederea, previne si combate oboseala, uscaciunea si inrosirea ochilor.
6. Calmeaza durerile musculare instalate in urma antrenamentelor fizice.
7. Detoxifiaza corpul, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipatia. Ca rezultat, pielea capata un aspect mai sanatos si mai luminos.
8. Elimina respiratia urat mirositoare datorata problemelor digestive si infectiilor in gat.
9. Previne si trateaza eficient eruptiile acneice.
10. Previne reactiile alergice si vindeca simptomele de febra fanului.
Modul de preparare a „sucului minune”
Reteta de baza necesita doar o radacina de sfecla, un morcov si un mar. Daca vrei sa prepari o cantitate mai mare care sa-ti ajunga pentru mai multe zile, poti folosi reteta de mai jos.
Ingrediente:
• 1kg de radacina de sfecla fiarta
• 150 g de miere
• 3 portocale
• ½ kg de morcovi
• 3 mere
• 1 lamaie
Instructiuni:
1. Spala bine toate ingredientele.
2. Curata de coaja portocalele si lamaile si decorticheaza merele.
3. Pune toate ingredientele intr-un storcator sau blender (cu exceptia mierii).
4. Transfera sucul concentrat intr-un borcan de sticla si adauga mierea. Amesteca bine pana la omogenizarea completa.
5. Depozitat la frigider, sucul se mentine proaspat pana la 7 zile.
Modul de consum: Bea o jumatate de pahar in fiecare dimineata inainte de micul dejun.
Proprietatile active ale fiecarui ingredient in parte
1. Radacina de sfecla (Ingredientul cheie)
Sucul de sfecla poate cobori tensiunea arteriala la doar cateva ore de la ingestie. Extractul de sfecla s-a dovedit eficient chiar si in tratamentul cancerului pancreatic, de san si de prostata la om.
Modul de actiune al sucului de sfecla asupra celulelor canceroase este urmatorul: „Sucul de sfecla detoxifiaza si protejeaza celulele corpului prin aportul mare de substante nutritive si oxigen (usor de absorbit) pe care il furnizeaza”.
Unele studii au aratat ca aceleasi caracteristici ale sfeclei care ajuta sportivii sa obtina performante mai bune sprijina si recuperarea pacientilor de cancer. Legatura dintre oxigen si cancer este binecunoscuta, iar sfecla poate creste concentratia de oxigen din sange cu pana la 400 la suta, plus ca sprijina eliminarea deseurilor din fluxul sanguin.
Efectul Ferenczi poarta denumirea cercetatorului care a descoperit fenomenul de inhibare a tumorilor caracteristic flavonoidului betaina continut de sfecla rosie. S-a dovedit ca sfecla are proprietatea de a creste aportul de oxigen din celule si de a proteja in acelasi timp concentratia de vitamina C din sange – un antioxidant esential in lupta impotriva cancerului.
Unul dintre efectele anti-tumorale ale sucului de sfecla rosie se explica prin continutul mare de fier, mineral care regenereaza globulele rosii prin asigurarea unei mai bune oxigenari celulare. Aportul crescut de oxigen imbunatateste respiratia celulara, ceea ce incurajeaza apoptoza celulelor canceroase.
Sfecla este considerata una dintre cele mai bune alimente detoxifiante, mai ales cand vine vorba de curatarea rinichilor, a ficatului si a sistemului limfatic. Sfecla sustine totodata procesul de regenerare a celulelor sanatoase.
2. Mierea
Mierea reduce simptomele de diabet si atenueaza inflamatia. In plus, lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. Un tratament minunat, avand in vedere cat este de gustoasa!
3. Portocalele
Portocalele contin vitamina C in concentratie mare, ceea ce reduce riscul de accident vascular cerebral si previne imbolnavirea de Alzheimer. Aceste citrice contin si multa pectina, substanta recunoscuta pentru proprietatile sale de reducere a colesterolului . Consumul de suc de portocale pe termen lung a scazut nivelurile colesterolului LDL.
4. Morcovii
Morcovii abunda in antioxidanti si vitamine, printre care se numara si vitamina A. Sprijina, astfel, sanatatea cardiovasculara , imbunatatesc vederea, intaresc sistemul imunitar si pot chiar preveni cancerul.
5. Merele
Quercetina (unul dintre antioxidantii continuti de mere in concentratie mare) este al doilea compus care a contribuit la intarzierea apoptozei celulelor sanatoase sub efectele nocive ale stresului oxidativ si al inflamatiilor celulelor nervoase. De asemenea, acest antioxidant reduce riscul de a dezvolta dementa.
6. Lamaile
Lamaile contin limonoizi si cumarine, care lupta in tandem impotriva cancerului. Aceasta combinatie reduce inclusiv procesele inflamatorii din corp.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/01/acest-suc-detoxifiant-stravechi-lupta.html?m=1#sthash.gWHUpehr.dpuf
Desi multi dintre noi ne-am obisnuit sa ne incepem ziua cu sucuri de portocale cumparate din supermarket, aceste produse sunt intens criticate de catre nutritionisti mai ales datorita cantitatii mari de zahar pe care o contin.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa sari peste portia matinala de suc de fructe.
Prepararea de sucuri prin stoarcere este o practica deosebit de sanatoasa pentru organism. Esential este sa iti prepari sucurile tu insuti la tine acasa in loc sa mai cumperi sucuri gata preparate de la magazin.
Iata o reteta simpla si foarte sanatoasa, care se foloseste de secole pentru purificarea sangelui, stimularea sistemului imunitar si energizarea organismului.
Proprietatile vindecatoare ale „bauturii miraculoase”
Cu cativa ani in urma, aceasta bautura puternica a fost introdusa de fitoterapeutii chinezi si in planurile de tratament pentru cancer pulmonar si multe alte boli.
Este eficienta in urmatoarele scopuri:
1. Previne dezvoltarea celulelor canceroase. Stopeaza cresterea si raspandirea celulelor canceroase in organism.
2. Previne bolile hepatice, renale si pancreatice. Potrivit raportarilor, vindeca inclusiv ulcerele gastrice.
3. Intareste plamanii, previne atacul de cord si reduce hipertensiunea arteriala.
4. Intareste sistemul imunitar.
5. Imbunatateste vederea, previne si combate oboseala, uscaciunea si inrosirea ochilor.
6. Calmeaza durerile musculare instalate in urma antrenamentelor fizice.
7. Detoxifiaza corpul, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipatia. Ca rezultat, pielea capata un aspect mai sanatos si mai luminos.
8. Elimina respiratia urat mirositoare datorata problemelor digestive si infectiilor in gat.
9. Previne si trateaza eficient eruptiile acneice.
10. Previne reactiile alergice si vindeca simptomele de febra fanului.
Modul de preparare a „sucului minune”
Reteta de baza necesita doar o radacina de sfecla, un morcov si un mar. Daca vrei sa prepari o cantitate mai mare care sa-ti ajunga pentru mai multe zile, poti folosi reteta de mai jos.
Ingrediente:
• 1kg de radacina de sfecla fiarta
• 150 g de miere
• 3 portocale
• ½ kg de morcovi
• 3 mere
• 1 lamaie
Instructiuni:
1. Spala bine toate ingredientele.
2. Curata de coaja portocalele si lamaile si decorticheaza merele.
3. Pune toate ingredientele intr-un storcator sau blender (cu exceptia mierii).
4. Transfera sucul concentrat intr-un borcan de sticla si adauga mierea. Amesteca bine pana la omogenizarea completa.
5. Depozitat la frigider, sucul se mentine proaspat pana la 7 zile.
Modul de consum: Bea o jumatate de pahar in fiecare dimineata inainte de micul dejun.
Proprietatile active ale fiecarui ingredient in parte
1. Radacina de sfecla (Ingredientul cheie)
Sucul de sfecla poate cobori tensiunea arteriala la doar cateva ore de la ingestie. Extractul de sfecla s-a dovedit eficient chiar si in tratamentul cancerului pancreatic, de san si de prostata la om.
Modul de actiune al sucului de sfecla asupra celulelor canceroase este urmatorul: „Sucul de sfecla detoxifiaza si protejeaza celulele corpului prin aportul mare de substante nutritive si oxigen (usor de absorbit) pe care il furnizeaza”.
Unele studii au aratat ca aceleasi caracteristici ale sfeclei care ajuta sportivii sa obtina performante mai bune sprijina si recuperarea pacientilor de cancer. Legatura dintre oxigen si cancer este binecunoscuta, iar sfecla poate creste concentratia de oxigen din sange cu pana la 400 la suta, plus ca sprijina eliminarea deseurilor din fluxul sanguin.
Efectul Ferenczi poarta denumirea cercetatorului care a descoperit fenomenul de inhibare a tumorilor caracteristic flavonoidului betaina continut de sfecla rosie. S-a dovedit ca sfecla are proprietatea de a creste aportul de oxigen din celule si de a proteja in acelasi timp concentratia de vitamina C din sange – un antioxidant esential in lupta impotriva cancerului.
Unul dintre efectele anti-tumorale ale sucului de sfecla rosie se explica prin continutul mare de fier, mineral care regenereaza globulele rosii prin asigurarea unei mai bune oxigenari celulare. Aportul crescut de oxigen imbunatateste respiratia celulara, ceea ce incurajeaza apoptoza celulelor canceroase.
Sfecla este considerata una dintre cele mai bune alimente detoxifiante, mai ales cand vine vorba de curatarea rinichilor, a ficatului si a sistemului limfatic. Sfecla sustine totodata procesul de regenerare a celulelor sanatoase.
2. Mierea
Mierea reduce simptomele de diabet si atenueaza inflamatia. In plus, lupta impotriva virusurilor si bacteriilor. Un tratament minunat, avand in vedere cat este de gustoasa!
3. Portocalele
Portocalele contin vitamina C in concentratie mare, ceea ce reduce riscul de accident vascular cerebral si previne imbolnavirea de Alzheimer. Aceste citrice contin si multa pectina, substanta recunoscuta pentru proprietatile sale de reducere a colesterolului . Consumul de suc de portocale pe termen lung a scazut nivelurile colesterolului LDL.
4. Morcovii
Morcovii abunda in antioxidanti si vitamine, printre care se numara si vitamina A. Sprijina, astfel, sanatatea cardiovasculara , imbunatatesc vederea, intaresc sistemul imunitar si pot chiar preveni cancerul.
5. Merele
Quercetina (unul dintre antioxidantii continuti de mere in concentratie mare) este al doilea compus care a contribuit la intarzierea apoptozei celulelor sanatoase sub efectele nocive ale stresului oxidativ si al inflamatiilor celulelor nervoase. De asemenea, acest antioxidant reduce riscul de a dezvolta dementa.
6. Lamaile
Lamaile contin limonoizi si cumarine, care lupta in tandem impotriva cancerului. Aceasta combinatie reduce inclusiv procesele inflamatorii din corp.
- See more at: http://www.secretele.com/2016/01/acest-suc-detoxifiant-stravechi-lupta.html?m=1#sthash.gWHUpehr.dpuf
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasati un comentariu